Træningstider - Børnehold PDF Udskriv Email
Information - Træningstider
Skrevet af Administrator   
Onsdag, 27. april 2011 08:20
De Små Helte: For begyndere 4-7 ÅR:
Ninja-Kidz: For øvede 7-9 og begyndere 8-10 år
Samurai-Kidz: For øvede 9-13 år og begyndere 11-13 år
Træningstid: Tirsdag: 17.00 - 18.00
Sæsonopstart 2018: 14. august
Træningsteam: Heidi Kure Jakobsen, Tom Hansen, Søren Thomasberg, Anders Birks Sørensen, Kent Nielsen, Benjamin Kristjansson,Sofie Lovén Laursen
Optagelse på holdet: Vi håber fremadrettet at kunne optage året rundt, men kontakt Heidi Kure Jakobsen for at sikre at der er mulighed for at starte på ønsket hold.
Pt. er der mulighed for åbent fremmøde i august / september.
Heidi Kure Jakobsen kan kontaktes via mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf.: 22223160. Der besvares også via messenger, men vær obs. på at de ikke dukker op automatisk når man ikke er venner, derfor kan de overses plus, den kan forsvinde i mængden hvis ikke man har mulighed for at svare med det samme.

JIU-JITSU-kidz for 7-12 ÅR:
Torsdag: 17.00 - 18.00 Jiu-jitsu Kidz ved Niels Heitmann
For optagelse på holdet henvendelse til Niels Heitmann eller Heidi Kure Jakobsen


Ekstra træning for 9-14 ÅR:
Fredag: 16.15 - 17.45
Instruktør: Heidi Kure Jakobsen
Krav:
  • Man skal have bestået min. 1 graduering.

  • Man skal være i stand til at gennemføre en seriøs træning, da leg ikke er en del af den normale undervisning på dette hold.

  • Tilmelding til holdet er nødvendig.

  • Når du bliver tilmeldt til holdet bliver du tilføjet gruppen Ekstratræning, hvor der bliver slået en begivenhed op for hver træning. Træningen gennemføres ved 4 eller flere tilmeldinger.

Henvendelse til: Instruktør Heidi Kure Jakobsen på: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Senest opdateret: Torsdag, 09. august 2018 17:29